keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Hirviö kamaa

Serkun tyttö vietti viikonloppuna synttäreitään halloween tyyliin. Lupauduin sitten askartelemaan poppareille ja sipseille tuollaiset kipot. Serkku kun oli jossakin nähnyt kuvan vastaavista ja yritti sitten selittää millaiset pitäisi olla. Varastosta löytyi juuri sopivasti kaksi ilmapalloa ja liisterijauhettakin löytyi. Sanomalehteä vaan palasiksi ja pallon päälle liimailemaan. Reunan jätin aika ohueksi ja isompaan laitoin pohjaan ihan reilusti paperia jotta painopiste olisi siellä. Yön yli annoin kuivua ja sitten maalailin akryylimaaleilla sisältä sekä ulkoa. Muutamia reikiä oli hirviöllä hampaissa ja silmät kiiluvat sticklesin kimalleliiman lailla.


Minulla on kotona lahjalaatikko josta sitten tarpeen mukaan poimin vietäviä. Kisulainen onkin majaillut jo jonkin tovin laatikossa ja sai nyt uuden kodin synttärisankarin luota.



Meillä on syysloma meneillään. Päivät vaan huristaa ohitse ja tuntuu, ettei mitään valmista saa aikaan. Onneksi ei nyt mitään ihan pakollisia tekemisiä olekaan ja voi keskittyä sohvan nurkassa majailuun kutimen kanssa. Joulukorttitehdasta tänään pystyttelin ja papereita olen silpinnut urakalla. Inspiksessä voitin taannoin palkinnon ja sain kivoja joulupapereita sen myötä. Niistä pitäisi nyt muutamia kortteja alkaa tekemään.

2 kommenttia: